Wanneer je graag op zoek gaat naar mooie vintage kledingstukken kun je dit natuurlijk doen bij de vele vintage kledingwinkels die er te vinden zijn. Maar als je niet graag naar buiten wil of de winkels allemaal niet bij jou in de buurt zijn, wordt het wat lastiger. Of toch niet? Er zijn namelijk ook genoeg online winkels te vinden! Wij laten je een paar online winkels zien waar je terecht kunt voor mooie kleding.

Online en fysiek: The Collection One

De eerste in dit lijstje is er direct eentje die ook een fysieke winkel heeft in Amsterdam. Je vindt hier eerlijke labels en mooie, vintage kleding met neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Dus wanneer je op zoek bent naar een webshop die ook rekening houdt met duurzaamheid, zit je hier absoluut goed.

Serendipity Vintage Dreamer

Bij deze online vintage winkel kun je terecht voor mooie kleding voor vrijwel iedereen. Of je nou op zoek bent naar iets moderns, klassiek of juist unieke designer vintage, je kan het hier vinden. Daarnaast is er ook edited kleding verkrijgbaar, dat in het atelier gemaakt wordt. Ook hier vind je weer mooi neutrale en rustige kleuren.

Online op zoek naar de boho stijl

Ben jij helemaal weg van de boho stijl uit de jaren ’70? Dan hoef je niet meer verder te zoeken want bij Moonshine Vintage kun je het vinden! Zij focussen zich namelijk vooral op de premium stukken uit de jaren ’70. Je vindt er mooie bohojurken, Western shirts en jumpsuits van denim uit de jaren ’70.

Loving the 90’s

Ben jij meer een liefhebber van de kleding uit de jaren ’90? Dan kun je best eens een kijkje gaan nemen bij Vrijbuiter Vintage. Hier kun je terecht voor een mooie mix betaalbare kleding uit de jaren ’90. Denk aan jurkjes, oversized blazers, leren jassen, enkellaarsjes, muiltjes en alles daar tussenin.

Imparfaite

Nee, dit is geen Nederlandse webshop maar dat maakt niet uit als je op zoek bent naar mooie parels, toch? Deze Franse webshop is ontstaan omdat ze de allerbeste vintage shop wilde worden en dat is aardig gelukt. De webshop is gigantisch en je vindt er heel veel mooie stukken voor een lekkere prijs.

Online vintage uit het buitenland

Ben je op zoek naar mooie vintage kledingstukken die uit steden als Antwerpen, Parijs en Londen komen, dan is de webshop van Selected Vintage echt iets voor jou. Je vindt hier een vrij uitgebreide collectie met verschillende stijlen. Denk aan boho jurken uit de jaren ’70 en blouses uit de jaren ’80 en zo’n beetje alles daar tussenin.

Lees ook: Hoe werkt het inschrijven bij de KvK?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here