Momenteel is het misschien allemaal wat lastig te regelen, maar dat betekent niet dat je er niet over na mag denken. Sterker nog; door nu al een bedrijfsuitje te plannen voor als het wel weer kan, heb je er straks geen omkijken meer naar! Wij geven je een aantal tips voor een leuk bedrijfsuitje!

Golfsurfen in Scheveningen

Even geen bureaustoel meer, maar een strandstoel. Hoe klinkt dat? Kijk naar de golven, pak een golfsurfplank en verken samen met je collega’s de golven! Dit kun je doen bij beachclub Hart Beach in Scheveningen. Ook wanneer je hier nog geen ervaring in hebt is het geen probleem, je kan ook samen leren golfsurfen. En daarna natuurlijk genieten van een bio-lunchbuffet of een heerlijke barbecue.

Bedrijfsuitje op een borrelboot in Utrecht

Liever een meer relaxte activiteit? Kies er dan voor om met het hele team de borrelboot op te gaan en te varen door de Utrechtse grachten. Geniet van verschillende soorten eten, van bitterballen tot en met sushi, drinken en praat natuurlijk gezellig bij met je collega’s. Ga je liever brainstormen, dan kan dat natuurlijk ook!

Duurzaam bedrijfsuitje in Amsterdam

Is jullie bedrijf vooral gericht op duurzaamheid? Dan is een duurzaam bedrijfsuitje natuurlijk perfect! Ga daarom samen eens plastic vissen in Amsterdam. Op deze manier dragen jullie bij aan de wereld want jullie werken op die manier samen aan plasticvrije grachten. Aan boord kun je natuurlijk genieten van verschillende hapjes en drankjes.

Meerdere avonturen op één dag

Willen jullie graag wat te kiezen hebben? Ga dan naar de Avontuurfabriek in Loosdrecht. Hier kun je met je team kiezen uit meer dan vijftig verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. Denk aan een escaperoom, levend voetbal, steptochten en led bowlen.

Lees ook: Vriendschappen op het werk; doen of niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here