Ben jij iemand die altijd met de laatste trends mee wilt doen, of houd je het liever wat subtieler? Je kan er natuurlijk voor kiezen ieder seizoen je garderobe te veranderen en je kapsel compleet te veranderen, maar dat kost naast veel tijd, ook veel geld. Gelukkig kan het ook een heel stuk makkelijker, bijvoorbeeld met welke kleur je op je nagels draagt. Wat de nageltrends van deze herfst en winter zijn, laten wij je zien in dit artikel.

Spierwitte nagels

Op het eerste gezicht is wit natuurlijk geen typische herfstkleur, maar het kan er wel voor zorgen dat het je outfit een stuk frisser maakt. Zeker wanneer je in je outfit ook wat wit terug laat komen.

Neutrale nageltrends

Ook neutrale nageltrends zijn weer helemaal terug. Met een neutrale kleur op je nagels zit je dus zeker goed dit najaar. Kies bijvoorbeeld voor beige, gebroken wit, nude of zachtgrijs. Nog een voordeel met deze kleuren is dat je er overal mee gezien mag worden. Geen scheven gezichten op het werk of op het schoolplein dus.

Mooi donkerrood

Donkerrode nagellak is natuurlijk zeker niet nieuw, maar wel ontzettend mooi. Daarnaast past de kleur bij de vallende bladeren in de herfst, maar ook bij de kerst. Het is een vrouwelijke en stijlvolle kleur maar let op: deze kleur komt het mooiste uit op korte, ronde nagels.

De French manicure is terug

Eigenlijk is deze trend nooit weggeweest, alleen wel vaak aangepast. Toch is het ook dit jaar weer één van de nageltrends, maar dan wel de ouderwetse versie. Een roze nagelbed met een witte rand dus. Vind je dit nou echt niet mooi? Dat kan natuurlijk. In dat geval zou je ook een dunne laag roze doorschijnende lak aan kunnen brengen.

Opvallende nageltrends

Twee kleuren die erg opvallend zijn, zijn blauw en oranje. Je zou ze misschien niet direct gebruiken op je nagels, maar het mag echt dit seizoen. En wil je graag blauw gebruiken én heb je extra lange nagels? Dan maak je hier een echt statement mee!

Lees ook: Vegan make-up kopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here