Merken jij en je partner dat elke dag zo’n beetje hetzelfde is, en dat jullie eigenlijk nooit meer iets leuks doen in het weekend? De kans is groot dat je dan in een sleur terecht komt, wat niet goed is voor jullie humeur en dus ook niet voor jullie relatie. Je bent vaker chagrijnig en irriteert je aan kleine dingen bij je partner… herkenbaar? Een nieuwe, spannende activiteit doen samen kan jullie relatie een serieuze boost geven. Daarom laten wij vandaag in dit artikel een aantal leuke activiteiten zien.

Klimmen met je partner

Wees niet bang, het is niet de bedoeling dat je naar één of andere hoge berg afreist, om die vervolgens te gaan beklimmen. Maar een klimmuur is nooit verkeerd. Je kan een klimcursus doen, dit is ontzettend goed voor je conditie, is spannend, leerzaam en ontzettend goed voor je relatie. Je bent namelijk op elkaar aangewezen zodat jullie goed leren samenwerken.

Een trektocht door de bossen

Een gewone boswandeling kan natuurlijk heerlijk zijn, maar dat wordt met deze activiteit niet bedoelt. Wat denk je van een trektocht op een vierwielkar met een roedel Husky’s? Klinkt gaaf toch? Hierbij is het de bedoeling dat één van jullie de kar bestuurd met de roedel en de ander voorop kan gaan zitten. Uiteraard wisselen jullie ook, zodat jullie allebei aan de beurt komen. De commando’s die nodig zijn leer je van tevoren en je gaat daarnaast de husky’s ook voeren en verzorgen.

Met je partner een koe knuffelen

Zijn klimmen en hoge snelheden niets voor jou? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen met koeien te gaan knuffelen. Je gaat naar een boerderij toe waar je eerst een rondleiding krijgt en het echte boerenleven leert kennen. Daarna krijg je uitleg over hoe je een koe moet knuffelen en hoe je er eentje terug kan krijgen. ben je er helemaal klaar voor? Dan mag je een koe uit gaan kiezen!

The Science of Happiness

Leren jullie liever iets interessants? Dan kunnen jullie samen een cursus gaan volgen, zoals bijvoorbeeld The Science of Happiness. In deze cursus leer je alles wat met geluk te maken heeft en duurt 8 weken. Per week ben je er ongeveer 5 uur mee bezig, dus het is wel echt een pittige cursus. Jullie kunnen tijdens de cursus samen leren, brainstormen en filosoferen wat jullie band alleen maar zal versterken. Ook komen jullie er tijdens de cursus achter wat jullie gelukkig maakt en hoe je gelukkiger kunt worden.

Lees ook: Online je kleding verkopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here